DIY: Sådan klipper og folder du et juletræ af servietter.

Du ved det allerede – juletræer hører julen til. Er du i det kreative hjørne på jagt efter et lille hyggeligt DIY-projekt eller blot en lille, dekorativ detalje til julebordet, så læs endelig videre her og slip kreativiteten fri.  Vi viser dig, hvordan du gør. Her forvandles servietten nemlig til hyggelig julepynt eller en hel lille dekoration i sig selv.

Tag et afbræk fra julestress og inviter veninderne på stemningsfuld julehygge. Man skal jo huske og tage sig tid til at geare ned og slappe af til en nærværende snak over en velbrygget kop skoldhed jule-te.

Disse fine små juletræer, der pryder tallerkenerne, kan bruges uanset om du har inviteret dine gæster på en lækker julefrokost, gløgg og æbleskiver eller blot skøn jule-te med hjemmelavet sund dadelkonfekt. Forkæl dine julegæster lidt ved evt. at supplere teen med en tørret stang kanel, et par hele stjerne-anis og en tynd skive bergamotfrugt i koppen.

Her er bordet pyntet lidt med friske lærkegrene og fyrgrene i en gammel messingvase. Juletræsservietterne er ikke så svære at folde. Følg min guide herunder, og lav selv juleservietter der emmer af hygge og jul.

____________________________________________

Stemningsbilleder