• Kurser og workshops

  Kreakurser og blomsterworkshops for børn og voksne

Workshop for børn

Dekorationer og kreative projekter for børn og voksne

Klitgaard-Crafts holder workshops for børn i alle aldre. Det fungerer på den måde, at du kan booke Klitgaard-Cratts med Jannie Klitgaard i spidsen til at komme ud og lave en kreativ workshop med et bestemt tema. Skriv til os og book os til børnefødselsdagen eller til arrangementer på biblioteker, i kulturhuse og lignende.

Vi indstiller niveauet til deltagerne og børnenes alder.

Vi tilbyder blandt andet workshops med disse temaer

 • Billedværker af Crepepapir: Vi laver flotte billeder, som I kan tage med hjem og hænge op på børneværelset
 • Fastelavn: Fastelavnsris på en ny måde. Vi laver fastelavnsris og smukke påskeæg med decopage.
 • Juledekorationer og sjove påfund til højtiden
 • Halloween dekorationer – græskar og u(hyggelige) kostumer

Pris

Priserne varierer af antal deltager, tid og materialeforbrug

Skriv til os, så finder i en pris, der passer til antal deltatere og materialeforbrug.

Kaktusser i velour og fløjl DIY

Vores filosofi

For os er succeskriteriet ikke, at børnene efter workshoppen står med det perfekte værk, der ligner noget en voksen har kreeret. Det handler om processen og om at tage en rejse ud i fantasien, og om oplevelsen af sanseligheden i de forskellige materialer.

Børn er de bedste opfindere og vi skal give dem rum til at udforske deres egne evner og kreativitet.

Jannie Klitgaard har flere års pædagogisk erfaring fra daginstitutioner og har roen og tålmodigheden til at give børnene plads til at udforske deres egen unikke kreativitet.

  Andre workshops

  Papircrafts – blomsterbinding – dekorationer

  Klitgaard Crafts arrangerer workshops af forskellige art med fokus på DIY og blomster. Det kan både være om helt konkrete DIY-teknikker eller om kreativ udfoldelse generelt.

  Klitgaard Crafts kan bookes til mange typer af anledninger. Vi kan arrangere workshops i offentlige instutioner som biblioteker og kulturhuse. Vi rykker også gerne ud til babyshowers, børnefødselsdage, polterabend og andre hyggelige sammenkomster.

  Her er et kort overblik over nogle af de forskellige workshops, vi kan stable på benene i samarbejde med dig.

  Papercrafts

  Du har sikkert set crepepapir alle vegne de sidste år. Det er fantastisk, hvad man kan lave af netop crepepapir. Man kan fremfor alt lave blomster og buketter, der til forveksling ligner virkelige blomster.

  Det kan du lære, hvordan man gør, på en papercraft-workshop med Klitgaard Crafts.

  Men vi går også skridtet videre. Alt er nemlig muligt med crepapipir: Du kan lave juletræer, tredimensionelle billeder, mandorlaer – og meget mere.

  Adventskrans med hortensia og løvefødder

  Hortensia-adventskrans på løvefødder

  Dekorationer til højtiden

  På Klitgaard Craft elsker vi alle højtiderne: Jul, Halloween, Påske, Fastelavn. Der er en masse typer af dekorationer som hører naturligt til ved disse højtider. Nogle af dem er enkle at fremstille, andre er hundesvære at lære. Vi hjælper dig med begge ting.

  Søger du noget assistance til en hyggelig sammenkomst med familien, vennerne eller skoleklassen, så kan du trygt overlade det til os. Vi bidrager til hyggen og lærer folk det, de har lyst til at lære, og i et tempo, der passer til dem.

  Lær at binde blomsterbuketter og blomsterkranse

  Få dine blomsterbuketter og blomsterkranse til at ligne en million.

  Alle kan binde en buket, men de fleste kender sikkert til, hvor vanskeligt det kan være at få blomsterne og bladene til at blive, hvor de skal. Det findes der teknikker til, og dem kan du lære at mestre på dette kursus.

  • Lær om hvilke blomster, der passer sammen, og hvilke der bestemt ikke gør.
  • Lær, hvordan du får dine buketter til at holde længere.
  • Lær, hvordan du samler buketten og får den til at forblive samlet.

  Blomsterbinding i naturen

  Tag på en tur i naturen med Klitgaard Crafts og bind en buket af de de planter og blomster, vi finder på vejen.

  Det er noget af den mest hyggelige måde at binde buketter på. Det kræver heller ingen investeringer i blomster og andre planter.

  Selvfølgelig plukker vi ikke alt, vi kommer forbi. Vi tager selvfølgelig ikke sjældne og fredede blomster. Vi plukker så meget, der kan være i en hat. Sådan hedder det i de officielle regler.

  Det kan både være os, der foreslår et sted til blomsterturen, eller dig der booker os til at plukke naturbuketter omkring din by eller ude ved dit sommerhus, for eksempel. Det er nemlig altid en oplevelse og en spændende læring, når der igennem buketterne opstår et portræt af det sted, hvor buketterne er plukket.