Servietfoldning af juletræ – sådan gør du

Du ved det allerede - juletræer hører julen til. Vi viser dig her, hvordan du forvandler servietter til hyggelig julepynt eller en hel lille dekoration i sig selv.
Juleengle danserinde

Juleklip – Dansende juleengle i nodepapir til juletræet

Dans - musik - engle: Disse juleengle har det hele. Og så er de ikke ikke så svære at lave (næsten). Hvis du gerne vil spare dig selv for besværet, så kan du bare skriver, så laver jeg nogle stykker til dig. Prisen finder vi ud af. 
krybbespil ikea hack

Krybbespil med glaskuplen Crystal fra Ikea og figurer fra Amazon

Sådan laver du dit eget krybbespil med glaskupler fra Ikea og tyske religiøse figurer i plastik fra Amazon eller Ebay.
Flettede små julehjerter - skabeloner og færdige hjerter.

Små flettede julehjerter

Min svigerinde er en mester i at flette små julehjerter. Når andre upscaler og laver store flettede julehjerter med isbjørne, engle og elegante, bølgende mønstre, så downsizer hun.
Juleengel i papir fra gamle gulnede bøger

Foldede juleengle i papir

Julens engel går med en særlig glans, når den laves af papir fra gamle bøger. Elsker du også juleengler og selv at lave dem? Så er denne gulnede engel med rigeligt med patina måske noget for dig. Det er oven i købet en DIY juleengel, som (næsten) ethvert barn kan lave.
Adventskrans af hortensiaer

Grøn hortensia adventskrans

Adventskranse behøver ikke at være lavet af gran. Hortensia giver fylde og karakter. Det har jeg udnyttet i denne grønne adventskrans på svævende løvefødder udsmykket i fri fantasi med tentakler i hjemmedrejet glimmer-jugendstil.

Adventskrans i kobber med røde kornelgrene

Her er nogle billeder og en lille historie om en adventskrans, der fulgte mig i flere år. Det kan man faktisk, når man laver dem i metal. Denne var allersmukkest, da den lige var kreeret med sine knaldrøde kornel grene.

Strikkede engle med glorie af gamle lysmanchetter

Strik din julepynt. Har du gamle lysmanchetter eller bordskånere af den håndlavede slags, kan du strikke de skønneste juleengle til juletræet
Decopage Kommode

Decopage furniture – Kommode med Poppykalas tapet

Din gamle kommode kan få nyt liv med en sjat maling og en rest tapet.