Adventskrans i kobber med røde kornelgrene

Her er nogle billeder og en lille historie om en adventskrans, der fulgte mig i flere år. Det kan man faktisk, når man laver dem i metal. Denne var allersmukkest, da den lige var kreeret med sine knaldrøde kornel grene.

Adventskrans i metal

Jeg elsker adventskranse. Det er bare hyggeligt med en dag en gang om ugen, hvor der tændes et nyt lys, som familien kan mødes om.

kornel-grene til adventskrans.

Kornel buske med sine røde vintergrene

Men hvorfor skal adventskranse egentlig altid være grønne gransymfonier?  I denne adventskrans er jeg gået i en helt anden retning ved at bygge den op i metal, gøre den oval og omvinkle kransen med kornell-grene.

Kobberfødder og vindselstråd

Fødderne er lavet med noget tykt kobbertråd og formet med en knibtang. De er fastgjort til krans med vindselstråd og limpistol

Stagerne til lysene er købt færdige. Det er sådan nogle, man bruger til bordekorationer. Ved stagerne har jeg fastgjort nogle lys i form af engle – det er jo jul: børnenes og englenes fest

Kornel grene – den røde vinterbusk

Selve kransen har jeg viklet med kobbertråd og kornelgrene. De holder stadig her på femte år. De var dog allersmukkest det år, jeg lavede kransen, for Rød kornel bliver pludselig rød, når vinteren kommer, efter at have været en upåfaldende og kedelig busk om sommeren.