Spooky marmeladeglas til halloween

Her er en snydenem måde at sprede uhygge på til halloween. Mal et marmeladeglas med spooky motiver og læg en juletræskæde ned i glasset. Se mere her.

Disse halloween lygter er en hurtig improviseret ting, som jeg lavede med min søn en aften, vi fik lyst til at lave lidt halloween-hygge.

Halloween lygteHalloween silhuetter

I grunden handler det bare om at male et marmeladeglas med uhyggelige motiver. Jeg valgte en kirkegaard og et gotisk slot. Min baggrundsfarve var orange – en god halloween farve -, og min silhuetfarve var sort. Min søn gjorde det endnu enklere ved at male konturen af et dødningehoved over på den græskarorange farve.

Juletræskæde i marmeladeglas-lygten

Når motivet er malet, skal du bare proppe en kort juletræskæde med batteri ned i glasset. Derefter lukker du for glasset – så er din halloween lygte færdig.

Låget udstyrede jeg med nogle overklippede sugerør, som stikker i alle retninger. Jeg ved ikke, om det er den sjoveste og den bedste løsning, men det var den, som jeg jammede mig frem til. Hvad det symboliserer, ved jeg ikke – det mystificerer i det mindste.